به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در این نشست شاهین علیزاده فرماندار شهرستان ماکو با اشاره به اهمیت حفاظت از منابع آب و خاک و تاثیر در آن در اقتصاد جامعه گفت : با عنایت مقام معظم رهبری و اهتمام جدی دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار خوبی در زمینه ساماندهی رودخانه های مرزی،توسعه بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال در این حوزه در منطقه انجام یافته است .
وی با تاکید بر تسریع در عملیات طرح های آبیاری تحت فشار ، قطره ای و بارانی افزود : با اتمام این طرح ها می توان ضمن افزایش بهره وری آب و خاک در بخش اشتغالزایی نیز موفق عمل کرد .
فرماندار ماکو با اشاره به میزان آب ذخیره شده در پشت سد های ماکو ولزوم مدیریت منابع آب افزود : حدود 95 درصد منابع آبی در بخش کشاورزی مصرف میشود و کمبود آب موضوع مهم و حیاتی است و باید همه ی مردم علی الخصوص کشاورزان و روستائیان به آن توجه نمایند .
در ادامه مهندس دانشجو مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان آذربایجان غربی هم در این جلسه از سیاست همسو و یکسان سازمان آب منطقه ای با جهاد کشاورزی برای اجرای این طرحها خبر داد و گفت: در حال حاضر در شهرستان ماکو برای آبیاری اراضی پایاب سد شهید قنبری ماکو 24 میلیون متر آب اختصاص داده شده است .
دانشجو با اشاره اجرای طرحهای آبیاری نوین را در استان با توجه به کمبود آب اجرای این طرحها را مهم ارزیابی کرد و افزود: تلاش می شود با کمک جهاد کشاورزی طرحهای آبیاری نوین هرچه سریعتر اتمام و به بهره برداری برسد .
نماینده مردم شهرستانهای ماکو چالدران شوط و پلدشت در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه از اتمام مهلت استفاده از اعتبارات آبیاری تحت فشار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی خبر داد و گفت : تا نیمه اول سال آینده طرحهای آبیاری تحت فشار که از محل اعتبارات این صندوق اجرا می شوند باید به اتمام برسند .
شریف پور با بیان اینکه شش ماه برای اتمام مهلت استفاده از این اعتبارات زمان باقی مانده است افزود : با همکاری و تعامل مسئولان باید به دنبال طرحهایی بود که قابل اجرا بوده و با ایجاد اشتغال تولید را هم به همراه داشته باشد .
در این جلسه همچنین مدیرکل جهاد کشاورزی استان و فرمانداران شهرستانهای ماکو ، شوط و پلدشت هم گزارشی از آخرین وضعیت اجرای طرحهای آبیاری نوین و تحت فشار ارائه داده و بر لزوم کمک و مساعدت مسئولان استانی برای جبران کمبود آب در این منطقه تاکید کردند.