به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در این کارگاه آموزشی فرماندار شهرستان نقده با اشاره به نقش و جایگاه روحانیت در افکار عمومی اظهار کرد: مردم به لحاظ اعتقادی و دینی درک بالاتری از سخنان روحانیون دارند و به همین دلیل از این طریق بهتر می توان برای جلب مشارکت عمومی در احیای دریاچه ارومیه بهره برد.
وی نقش روحانیت در جلب مشارکت مردم را در تمامی حوزه ها پر رنگ عنوان و افزود: امیدواریم روحانیون با تبیین مشکلات کم آبی و خطرات ناشی از آن به آحاد مردم، شرکت آب منطقه ای استان و ستاد احیای دریاچه ارومیه را دراجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی یاری کنند.
فرامرزی همچنین به تشریح برنامه های دولت در بحث احیای دریاچه ارومیه در دو بخش اجرایی و فرهنگی پرداخت و گفت: پروژه های عمرانی متعددی در حوزه آب ، کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست در دست اجراست و در بخش فرهنگی نیز تلاش می شود با جلب مشارکت مردم برای صرفه جویی در مصرف آب از مشارکت آحاد مختلف در احیای دریاچه ارومیه بهره مند شویم .
در ادامه نشست حجت السلام منیری امام جمعه محمد یار هم در این جلسه با اشاره به اینکه معنویات در کنار کارهای فرهنگی و اجرایی باید در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: اعتقادات مردم و یاری جستن از خداوند برای بارش نزولات آسمانی همراه با شکر نعمات الهی در این مدت و بهبود وضعیت دریاچه به نسبت سال گذشته، در تمام لحظات زندگی مردم منطقه باید نمود پیدا کند.
در این نشست مهندس عزیز حسن زاد مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری منابع آب شرکت آب منطقه ای، با اشاره به اهمیت مقوله آب و نقش حیاتی آن در تداوم زندگی گفت: کشور ایران در منطقه خشک و نیمه خشک کره زمین واقع شده و با محدودیت شدید منابع آب مواجه است و ما در مصرف آب بویژه در بخش کشاورزی با مشکلات جدی مواجه هستیم.
وی افزود: علیرغم کاهش شدید آبهای زیرزمینی و ممنوعیت بهره برداری از بخشهای وسیعی از دشتهای استان و وجود 45 هزار حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان، توسعه کشاورزی و مصرف بی رویه آب بشدت در حال افزایش است و ادامه این روند مشکلات جدی را در آینده سبب خواهد شد.
وی در ادامه به نقش مهم علما و روحانیون به عنوان پیشروان تبلیغ و ترویج آموزه های دینی به خصوص در حوزه رعایت الگوی صحیح مصرف و پرهیز از اسراف و تبذیردر زمینه آب پرداخت و افزود: با توجه به عمق و گستره بحران آب در سطح کشور و منطقه و تبعات بسیار ناگوار ناشی از تداوم این وضعیت، ضرورت مشارکت همگانی در راستای اصلاح روشها با حضور بیش از پیش علما و روحانیون، بویژه ائمه جمعه و جماعات احساس می شود.
این گزارش می افزاید: در این نشست همچنین نمایندگان سایر دستگاه های اجرایی ذیربط استان گزارشی از روند پروژهای اجرایی خود را ارائه دادند.