به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی دکتر افشین امیرپور دیلمی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت طی سخنانی با مهم برشمردن مقوله آب در کشور ایجاد حساسیت در میان اقشار مختلف جامعه بویژه قشر کشاورزان را از وظایف عمده مدیران امور دانست و گفت: آمارهای بارش نشان میدهد که کشور ما در وضعیت بحرانی قرار گرفته و متاسفانه امروز در کشورمان 90 درصد منابع آب تجدید پذیر مورد استفاده قرار می گیرد و با این روند چیزی طول نخواهد کشید که منابع آبی کشور ما به اتمام خواهد رسید.
وی افزود خشک شدن دریاچه ارومیه نابودی دو شهر ارومیه و تبریز را در پی خواهد داشت و حساسیت این موضوع موجب شد در دولت تدبیر و امید توجه بیشتری به مقوله دریاچه ارومیه شده و اولین اعتبارات کشور به طرح احیای دریاچه تعلق گرفت.
دکتر دیلمی در ادامه سخنان خود گفت: شرایط موجود ایجاب می نماید با وضعیت بحرانی پیش آمده باید توجهمان را به سمت طرح تعادل بخشی نیز معطوف کرده و اهمیت این موضوع را بیش از گذشته مد نظر قرار دهیم.
وی همچنین ضمن تاکید بر جمع آوری اطلاعات دقیق از چاههای غیر مجاز استان گفت: استان ما دومین استان پرآب کشور میباشد و متاسفانه به لحاظ چاه غیرمجاز رتبه اول را داریم و این امرلزوم تشکیل اکیپهای گشت و بازرسی و تعادل بخشی جهت کنترل برداشتها و مسدود کردن چاههای غیر مجازو همچنین جمع آوری اطلاعات دقیق راجع به این چاهها را میرساند.
وی افزود: صرفه جویی جدی در مصرف آب کشاورزی و رها سازی بخشی از آب به طبیعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و توجیه کشاورزان در این خصوص از مهمترین و عمده ترین کارهایی است که مدیران امور میتوانند در شرایط کنونی و درمسیر سیاستهای دولت انجام دهند.
در ادامه مهندس مسعود طالبیان، مدیر دفتر بهبود مدیریت و منابع انسانی و دبیر کمیسیون تحول اداری شرکت به عنوان یکی از مدرسین دوره آموزشی فوق ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص این دوره هدف از برگزاری آن را همسان سازی بخشی از روشها و فرآیندهای کاری و ایجاد وحدت رویه در فعالیتها و تصمیمات متخذه از سوی مدیران امور عنوان کرد و با ارائه توضیحاتی در خصوص دوره مزبور نکاتی را در خصوص فرآیندهای کاری ارائه داد.
بنابر این گزارش، موضوعاتی از جمله بررسی فرآیند صدور مجوز برداشت از آبهای سطحی، پر و مسلوب المنفعه نمودن چاههای غیرمجاز، تعیین تکلیف چاههای آب فاقد پروانه ثبت نامی در قالب فرم 5، فرآیند خرید آب چاه مجاز و فعال کشاورزی با اراضی تحت شرب و تغییر نوع مصرف آب از کشاورزی به صنعت و خدمات و همچنین دستور العمل های رسیدگی به اعتراضات در کمسیون ماده سه آئین نامه بستر و حریم رودخانه ها به صورت یکپارچه در میان امور از جمله موضوعاتی بودندکه در این دوره آموزشی از سوی دیگر مدیران، آقایان مهندس حسن زاد و مهندس گل محمدی ارائه داده شد.
در پایان این دوره مدرسین به سوالات حاضرین و ابهامات موجود در خصوص مسائل مطرح شده پاسخ گویی نمودند.