به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در این نشست دکتر اشرفی مدیر دفتر هیئت مدیره و مدیرعامل ضمن تاکید بر اجرای بموقع طرح سواد آبی و داناب، اجرای دقیق و بموقع این طرحها را مستلزم فراهم نمودن زمینه مناسب آموزشی در سطح استان دانست و افزود با توجه به اینکه مناطق روستایی و مرز نشین استان از امکانات کم آموزش مجازی برخوردار هستند باید شرایط و بستر های مناسب فراهم گردد که این دانش آموزان نیز بتوانند در این طرح حضور حداکثری داشته باشند، چرا که بالا رفتن آگاهای در مسائل آبی و بحث صرفه جویی در بخش آب کشاورزی در این مناطق بیشتر مطرح می باشد.
در ادامه سرکار خانم خوشنوا نماینده مجری طرح پیاده سازی برنامه اطلاع رسانی و آگاه سازی گزارش کلی از نحوه اجرای طرح اطلاع رسانی و نحوه انجام هماهنگی بین جهاددانشگاهی و آموزش و پرورش در خصوص استفاده از بستر سامانه شاد جهت برگزاری کلاسها و دوره های آموزشی طرح سواد آبی و داناب توضیحات مبسوطی را به حضار ارائه نمود.
در این نشست همچنین آقای حسن نژادرئیس اداره آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان ضمن ارائه گزارش از تعداد دانش آموزان مناطق مورد اجرای طرح سواد آبی و داناب آماری از میزان دسترسی این مناطق به اینترنت ارائه داد وشرایط اجتماعی مناطق محروم را به لحاظ برخورداری از سامانه آموزش غیر حضوری را ارائه نمود. وی در ادامه در خصوص نحوه بارگزاری مطالب در سامانه شاد و امکان بهره گیری معلمان از آموزش حضوری و غیر حضوری جهت برگزاری دوره مطالبی را بیان نمود.
در ادامه جلسه آقای نبی زاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی به بررسی موارد مطرح شده در این نشست پرداخت و مواردی را در خصوص نحوه تولید محتواهای آموزشی و سطح محتوا ها و مراحل چاپ و نشر ارائه نمود.