آخرین وضعیت دریاچه ارومیه و علل سرخ شدن آن تشریح شد

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی طی مصاحبه با روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی به تشریح وضعیت دریاچه ارومیه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی مهندس دوستی رضایی ضمن تشریح آخرین وضعیت دریاچه ارومیه گفت:  مطابق بررسی های بعمل آمده ، بازدیدهای محلی و پایش مستمر تراز فعلی دریاچه ارومیه 89/1270 متر از سطح دریاهای آزاد می باشد که نسبت به مشابه سال گذشته (30/1270) افزایش قابل توجهی را نشان می دهد.

وی در خصوص خبرهای مربوط به سرخ شدن آب دریاچه ارومیه که در روزهای اخیر عنوان شده بود، گفت: در سال آبی جاری بیش از 2 میلیارد و 800 میلیون مترمکعب آب به‌ویژه در سه ماهه فصل بهار به دریاچه ارومیه وارد شده و غلظت نمک دریاچه ارومیه از شرایط فوق اشباع در فروردین ماه به کمتر از 280 گرم در لیتر کاهش پیدا کرده است.

دوستی‌رضایی ادامه داد: از سوی دیگر به‌خاطر افزایش مواد مغذی ورودی از رودخانه‌های حوضه آبریز دریاچه ارومیه جلبک‌های تک سلولی، باکتری‌ها و حتی آرتمیا، بستر مناسب برای فعالیت‌های خود را پیدا کردند که در روزهای اخیر به‌دلیل افزایش تبخیر از سطح دریاچه ارومیه و افزایش غلظت نمک به بیش از 340 گرم در لیتر جلبک‌ها و باکتری‌های موجود برای مقاومت در مقابل شوری، موادی را در خود تولید می‌کنند که به رنگ قرمز است.

وی تصریح کرد: افزایش فعالیت آرتمیا در پهنه آبی دریاچه ارومیه نیز با دارا بودن رنگ سرخ از علت‌های اصلی سرخی دریاچه ارومیه به‌شمار می‌آید.

کد خبر: 725
  تاریخ خبر : 1395/04/27
 1494
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 36
  • بیشترین بازدید همزمان : 552
  • بازدید امروز : 672
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 8,007,126
  • آخرین به روزرسانی : 1403/10/02 10:25:30
  • شناسه IP شما : 3.147.86.104

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : ارومیه، بلوار شهید باهنر، شرکت سهامی آب منطقه ای آذربایجان غربی
  • کدپستی : 5715895554
  • تلفن : 33442720-044
  • فاکس : 33440091-044
  • پست الکترونیکی : info[at]agrw.ir
  • پیامک : 3000520344
  • تلفن گویا : 31987777-044