وی اصلاح الگوی کشت، اجرای شبکه های آبیاری تحت فشار در مزارع و باغات، مقابله با برداشتهای غیر مجاز، تجمیع و ساماندهی چاههای کشاورزی، برنامه ریزی برای بارورسازی ابرها، کشت نهال ها و درختچه های مقاوم به کم آبی و جایگزینی با کشت های آببر و آغاز مطالعات طرح کاهش تبخیر از سطح دریاچه را از جمله این اقدامات عنوان کرد.
معاون امور عمرانی استاندار همچنین به اجرای برنامه های فرهنگی در سطح استان و افزایش مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد بخصوص در حوضه جنوبی آبریز دریاچه اشاره کرد و افزود: 28 پروژه فرهنگی در کمیته فرهنگی اجتماعی ستاد استانی احیای دریاچه ارومیه به تصویب نهایی رسیده است که با همکاری مدارس، داشنگاهها، گروههای مردمی و مجامع فرهنگی در استان به اجرا در می آیند.
بهادری به افزایش مشارکت های مردمی در اجرای طرح های نجات بخشی دریاچه نیز اشاره کرد و گفت: با افزایش آگاهی مردم نسبت به وضعیت دریاچه و برنامه های دولت برای نجات آن شاهد مشارکت بیش از پیش مردم با مسئولین در پیشبرد طرح ها بخصوص در مدیریت و کاهش مصرف آب در بخش های عمومی و کشاورزی هستیم.
در ادامه این نشست مدیرکل جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و مدیرکل جهاد کشاورزی و سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان گزارشی از میزان اعتبارات تخصیص یافته به پروژه های مصوب ستاد ملّی احیای دریاچه از محل این اعتبارات ارائه کردند.